Aanhanger nodig? Bel direct!

0513 63 33 65

  • De goedkoopste in de regio
  • Te huur vanaf 1 uur
  • Ruime keuze in aanhangers
  • Deskundig advies en uitleg

Bagage aanhanger huren

Een bagage aanhanger is een apart type aanhanger binnen de gesloten aanhangers. In tegenstelling tot een standaard gesloten aanhanger met deuren aan de achterkant kan het deksel van een bagage aanhanger er wel af. Dat is ook de reden dat veel mensen een bagage aanhanger huren om hun bagage mee te nemen op vakantie, bijvoorbeeld als kampeerwagen of voor de wintersport. Wanneer u niet genoeg ruimte in uw auto heeft om alles mee te kunnen nemen op vakantie is een bagage aanhanger de perfecte oplossing. Bovendien kunt u dan op de plaats van bestemming met een gerust hart uw spullen in de aanhanger laten zitten waarbij de aanhanger als extra opslagruimte dient. Uw spullen zijn zo altijd veilig en droog opgeslagen.

Ook als gereedschapswagen is een bagage aanhanger populair onder vakmensen en hij wordt steeds vaker gehuurd door bands, discotheken of als alternatief voor een marktkraam. En doordat het deksel eenvoudig van de wagen gehaald kan worden, kan hij ook als ‘gewone’ aanhangwagen gebruikt worden mocht dat incidenteel nodig zijn.

Veelzijdig aanbod aanhangers

Een bagage aanhanger huren is een stuk voordeliger dan er een kopen wanneer u hem slechts eenmalig nodig hebt. Hoekstra heeft een ruim en veelzijdig aanbod bagage aanhangers die te huren zijn voor een betrouwbare en eerlijke prijs. We verhuren kwalitatief hoogwaardige aanhangwagens die uitstekend onderhouden zijn en waarmee u met een veilig gevoel de weg op kunt gaan.

Op aanhangwagennodig.nl kunnen zowel bedrijven als particulieren eenvoudig de gewenste bagage aanhanger huren. Dat kan al voor enkele uurtjes maar ook voor een hele week of langer. We denken graag met u mee over welke praktische aanhanger het beste bij uw wensen en behoeften aansluit en bij de lading die u gaat vervoeren. Neem voor ons deskundige advies vrijblijvend contact met ons op. Ook als u nog vragen heeft of graag meer informatie wilt, staan wij voor u klaar.

Bagage aanhager aanbod

Hoekstra Tandemasser huif

Vanaf

€15,00

Huif aanhangwagen

Tarieven
1 uurtarief:€ 15,00
3 uurtarief:€ 27,50
Dagtarief:€ 37,00
Details
Afmetingen:250 x 130 cm
Laadvermogen:380 kg
Rijbewijs:B
Direct reserveren
Hoekstra Tandemasser huif

Vanaf

€17,50

Tandemasser huif

Tarieven
1 uurtarief:€ 17,50,-
3 uurtarief:€ 32,50,-
Dagtarief:€ 45,00,-
Details
Afmetingen:300 x 130 cm
Laadvermogen:1032 kg
Rijbewijs:BE
Direct reserveren