Aanhanger nodig? Bel direct!

0513 63 33 65

  • De goedkoopste in de regio
  • Te huur vanaf 1 uur
  • Ruime keuze in aanhangers
  • Deskundig advies en uitleg

Een aanhanger met huif huren

Een aanhanger met huif huren is ideaal wanneer u verschillende soorten materialen en goederen moet vervoeren. Een huif aanhanger is namelijk een gesloten aanhangwagen met een afneembare opbouw, de huif. U kunt de aanhanger dus gesloten gebruiken wanneer u goederen zoals meubels stof- en vochtvrij moet vervoeren, en open als bakwagen gebruiken wanneer klusmaterialen bijvoorbeeld deels uit de wagen steken. Ideaal dus bij een verhuizing en verbouwing!

Wanneer u besloten heeft een aanhangwagen met huif te huren, heeft u bij aanhangwagennodig.nl de keuze uit een standaard aanhanger (enkelasser) of een tandemasser. Een tandemasser heeft door zijn dubbele (tandem)as een groter laadvermogen en is dus meer geschikt voor zwaardere materialen en goederen. Hoekstra heeft meerdere aanhangwagens met huif op voorraad staan in verschillende afmetingen. U kunt dus altijd een geschikte huif aanhanger huren.

Online een aanhangwagen met huif huren

Een aanhanger met huif hurenBij aanhangwagennodig.nl profiteert u van vele voordelen. Zo kunt u bij ons niet alleen voor een scherp tarief een aanhanger met huif huren, dat kan ook nog eens zo lang al u wilt. Wanneer u voor langere tijd een aanhangwagen met huif wilt huren, krijgt u een aantrekkelijke korting. Onze aanhangwagens zijn altijd in uitstekende staat omdat ze regelmatig gekeurd worden. U kunt er dus zeker van zijn dat u veilig de weg opgaat.

Of u nu een aanhanger wilt huren in Heerenveen of in Joure, u kunt direct online reserveren. U kunt de aanhanger met huif na het huren op de afgesproken dag ophalen. Wij zorgen ervoor dat hij in topvorm voor u klaarstaat. Om een huif aanhanger te huren moet u dus bij Hoekstra zijn. Uw adres voor een aanhanger in Heerenveen, Groningen of waar dan ook. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag een optimaal resultaat te bereiken!

Aanhanger met huif huren aanbod

Hoekstra Tandemasser huif

Vanaf

€15,00

Huif aanhangwagen

Tarieven
1 uurtarief:€ 15,00
3 uurtarief:€ 27,50
Dagtarief:€ 37,00
Details
Afmetingen:250 x 130 cm
Laadvermogen:380 kg
Rijbewijs:B
Direct reserveren
Hoekstra Tandemasser huif

Vanaf

€17,50

Tandemasser huif

Tarieven
1 uurtarief:€ 17,50,-
3 uurtarief:€ 32,50,-
Dagtarief:€ 45,00,-
Details
Afmetingen:300 x 130 cm
Laadvermogen:1032 kg
Rijbewijs:BE
Direct reserveren