Aanhanger nodig? Bel direct!

06 - 23 71 88 40

 • De goedkoopste in de regio
 • Te huur vanaf 1 uur
 • Ruime keuze in aanhangers
 • Deskundig advies en uitleg

Archive

 1. Open aanhangwagen

  Reacties uitgeschakeld voor Open aanhangwagen

  De open aanhanger met een laadvermogen tot 380 kg is ideaal om grote meubels of voorwerpen die niet in een gesloten aanhanger passen te vervoeren. Ook voor bijvoorbeeld tuinafval kunt u een open aanhanger met fijnmazig afdeknet huren. Zo vervoert u alles snel en veilig. De lading kunt u eenvoudig vastzetten door de handige haakogen aan de binnen en buitenzijde van de aanhangwagen. Bij het vervoeren van losse lading is het afdekken en vastzetten van de lading verplicht! Aansluitend dient u de aanhangwagen te voorzien van een geldige witte kentekenplaat die overeenkomst met de officiële gegevens van het trekkende voertuig, deze kentekenplaat is gemakkelijk te bevestigen.

 2. Huif aanhangwagen

  Reacties uitgeschakeld voor Huif aanhangwagen

  Huif geremd huren

  De grote voordelen van het huren van een geremde aanhanger met huif zijn ten eerste dat de aanhanger eigen remmen heeft, waardoor het trekkend voertuig ontlast wordt. De combinatie komt op deze manier sneller tot stilstand en slingert minder snel. Ten tweede is een aanhanger met huif gegarandeerd droog van binnen, waardoor uw spullen droog en veilig vervoerd kunnen worden. De lading kunt u eenvoudig vastzetten door de handige haakogen aan de binnen en buitenzijde van de aanhangwagen. Bij het vervoeren van losse lading is het afdekken en vastzetten van de lading verplicht! Aansluitend dient u de aanhangwagen te voorzien van een geldige witte kentekenplaat die overeenkomst met de officiële gegevens van het trekkende voertuig, deze kentekenplaat is gemakkelijk te bevestigen.

 3. Loof aanhangwagen

  Reacties uitgeschakeld voor Loof aanhangwagen

  De loof aanhanger met een laadvermogen tot 380 kg is ideaal om voor het werk in en rondom de tuin. Met deze aanhanger kunt u gemakkelijk tuinmateriaal, planten, bladeren of ander tuinafval vervoeren. De loofrekken zorgen ervoor dat u uw lading onderweg niet verliest. Tevens leveren wij kosteloos een fijnmazig afdeknet bij deze aanhanger. Ook voor bijvoorbeeld tuinafval kunt u een open aanhanger met fijnmazig afdeknet huren. Zo vervoert u alles snel en veilig. Aansluitend dient u de aanhangwagen te voorzien van een geldige witte kentekenplaat die overeenkomst met de officiële gegevens van het trekkende voertuig, deze kentekenplaat is gemakkelijk te bevestigen.

   

  De loofaanhangwagen is uitermate geschikt voor het werk in de tuin. Voor het vervoeren van puin, tuinmateriaal of planten is deze loofaanhangwagen een perfecte uitkomst. De makkelijk te openen loofrekken bieden een goede bescherming en verzekering van de te vervoeren lading. Kortom de loofaanhangwagen is te gebruiken bij iedere klus in de tuin.

 4. Tandemasser Open

  Reacties uitgeschakeld voor Tandemasser Open

  Een open tandemasser huren met een laadvermogen van maar liefst 1032 kg biedt u de mogelijkheid zware ladingen veilig te vervoeren, zoals zand of puin. Het grote voordeel van een open tandemasser is dat de laadvloer een stuk lager zit, namelijk tussen de wielen, waardoor u minder hoog hoeft te tillen.

 5. Tandemasser huif

  Reacties uitgeschakeld voor Tandemasser huif

  Voor het vervoeren van goederen die niet nat mogen worden is de aanhanger met huif zeer geschikt. Bij verhuizingen kunt u uw spullen droog en veilig vervoeren.  Bovendien kunt u tot maar liefst 1032 kg vervoeren met deze tandemasser, waardoor ook zware ladingen probleemloos verplaatst kunnen worden. De tandemasser huif is voorzien van een eigen kenteken en kunt u huren als u in het bezit bent van een geldig BE rijbewijs.