Aanhanger nodig? Bel direct!

0513 63 33 65

 • De goedkoopste in de regio
 • Te huur vanaf 1 uur
 • Ruime keuze in aanhangers
 • Deskundig advies en uitleg

Archive

 1. Open aanhangwagen

  Reacties uitgeschakeld voor Open aanhangwagen

  Reserveer nu de open aanhangwagen (2.50 x 1.30 x 35) met een laadvermogen tot 380 kg. Deze aanhanger is ideaal om grote meubels of voorwerpen die niet in een gesloten aanhanger passen te vervoeren. Ook voor bijvoorbeeld tuinafval, zand, haardhout of houtsnippers kunt u deze open aanhanger of de loof aanhangwagen met fijnmazig afdeknet huren. Let op! Het fijnmazige afdeknet is water doorlatend en kosteloos! Is het belangrijk dat uw lading droog blijft, bekijk dan eens onze huif aanhangwagen (afmeting 2.50 x 1.30 x 1.50).

  De lading kunt u eenvoudig vastzetten door middel van spanbanden, die u kunt bevestigen aan de rail met haakogen aan de binnen en buitenzijde van de aanhangwagen. Bij het vervoeren van losse lading is het afdekken en vastzetten van uw lading verplicht. Zo voorkomt u boetes! Is uw lading te lang, te hoog of te zwaar, bekijk dan onze mogelijkheden van de tandemasser open (afmeting 3.00 x 1.30 x 35).

  Aansluitend dient u de aanhangwagen te voorzien van een wettelijk geldige witte kentekenplaat die overeenkomt met de officiële gegevens van het trekkende voertuig. Deze kentekenplaat is gemakkelijk te bevestigen. Voor het huren van deze aanhangwagen is uw B rijbewijs voldoende.

 2. Huif aanhangwagen

  Reacties uitgeschakeld voor Huif aanhangwagen

  Huif geremd huren

  Reserveer nu deze (geremde) huif aanhangwagen (afmeting 2.50 x 1.30 x 1.50) met een laadvermogen tot 380 kg. Deze aanhanger is ultimate geschikt voor het verhuizen van inboedel, waardoor dit schoon en droog blijft. De grote voordelen van het huren van een geremde aanhanger met huif is dat de aanhanger eigen remmen heeft, waardoor het trekkende voertuig ontlast wordt. De combinatie komt op deze manier sneller tot stilstand en slingert minder snel. Let op de huif is niet te demonteren!

  De lading kunt u eenvoudig veilig vastzetten door middel van spanbanden, die u kunt bevestigen aan de rail met haakogen aan de binnenzijde van de aanhangwagen. Bij het vervoeren van losse lading is het vastzetten van uw lading verplicht. Zo voorkomt u boetes! Is uw lading te lang, te hoog of te zwaar, bekijk dan onze mogelijkheden van de tandemasser huif (afmeting 3.00 x 1.30 x 1.50).

  Aansluitend dient u de aanhangwagen te voorzien van een wettelijk geldige witte kentekenplaat die overeenkomt met de officiële gegevens van het trekkende voertuig. Deze kentekenplaat is gemakkelijk te bevestigen. Voor het huren van deze (geremde) aanhangwagen is uw B rijbewijs voldoende.

 3. Tandemasser Open

  Reacties uitgeschakeld voor Tandemasser Open

  Reserveer nu de tandemasser open (3.00 x 1.30 x 35) met een laadvermogen tot 1032 kg. Deze aanhanger is ideaal om grote tegels, aarde of materialen die niet in een gesloten aanhanger passen te vervoeren. De aanhanger wordt geleverd met een fijnmazig afdeknet. Let op! Het afdeknet is water doorlatend en kosteloos! Is het belangrijk dat uw lading droog blijft, bekijk dan eens onze tandemasser met huif (afmeting 3.00 x 1.30 x 1.50). Deze tandemasser is voorzien van een eigen kentekenplaat en is een BE rijbewijs verplicht.

  De lading kunt u eenvoudig vastzetten door middel van spanbanden, die u kunt bevestigen aan de rail met haakogen aan de binnen en buitenzijde van de aanhangwagen. Bij het vervoeren van losse lading is het afdekken en vastzetten van uw lading verplicht. Zo voorkomt u boetes! De grote voordelen van het huren van een geremde tandemasser met huif is dat de aanhanger eigen remmen heeft en een goede wegligging, waardoor het trekkende voertuig ontlast wordt. De combinatie komt op deze manier sneller tot stilstand en slingert minder snel.

 4. Tandemasser huif

  Reacties uitgeschakeld voor Tandemasser huif

  Reserveer nu deze (geremde) tandemasser met huif (afmeting 3.00 x 1.30 x 1.50) met een laadvermogen tot 1032 kg. Deze aanhanger is ultimate geschikt voor het verhuizen van inboedel en andere materialen, waardoor dit schoon en droog blijft. De grote voordelen van het huren van een geremde aanhanger met huif is dat de aanhanger eigen remmen heeft, waardoor het trekkende voertuig ontlast wordt. De combinatie komt op deze manier sneller tot stilstand en slingert minder snel. Let op de huif is niet te demonteren!

  De lading kunt u eenvoudig vastzetten door middel van spanbanden, die u kunt bevestigen aan de rail met haakogen aan de binnenzijde van de aanhangwagen. Bij het vervoeren van losse lading is het afdekken en vastzetten van uw lading verplicht. Zo voorkomt u boetes! Deze tandemasser is voorzien van een eigen kentekenplaat en is een BE rijbewijs verplicht.

 5. Loof aanhangwagen

  Reacties uitgeschakeld voor Loof aanhangwagen

  Reserveer nu de open aanhangwagen met loofrek (2.50 x 1.30 x 110) met een laadvermogen tot 380 kg. Deze aanhanger is ideaal om tuinafval, haardhout of puin te vervoeren inclusief afdeknet. Let op! Het fijnmazige afdeknet is water doorlatend en kosteloos! Is het belangrijk dat uw lading droog blijft, bekijk dan eens onze huif aanhangwagen (afmeting 2.50 x 1.30 x 1.50).

  De lading kunt u eenvoudig vastzetten door middel van spanbanden, die u kunt bevestigen aan de rail met haakogen aan de binnen en buitenzijde van de aanhangwagen. Bij het vervoeren van losse lading is het afdekken en vastzetten van uw lading verplicht. Zo voorkomt u boetes! Is uw lading te lang, te hoog of te zwaar, bekijk dan onze mogelijkheden van de tandemasser open (afmeting 3.00 x 1.30 x 35).

  Aansluitend dient u de aanhangwagen te voorzien van een wettelijk geldige witte kentekenplaat die overeenkomt met de officiële gegevens van het trekkende voertuig. Deze kentekenplaat is gemakkelijk te bevestigen. Voor het huren van deze (geremde) aanhangwagen met loofrek is uw B rijbewijs voldoende.

 6. Steiger aanhangwagen

  Reacties uitgeschakeld voor Steiger aanhangwagen

  Heeft u behoefte aan een rolsteiger en wilt u deze op een veilige en gemakkelijke manier vervoeren? Dan is deze combinatie steiger + aanhangwagen ideaal voor elke klus! Door de overzichtelijke manier waarop deze rol steiger van (max.10 meter hoog) op de aanhanger past, kunt u de onderdelen snel en moeiteloos laden en lossen. De vele aluminium onderdelen dragen er toe bij dat deze steiger makkelijk te hanteren is. Kortom: een kant-en-klare oplossing waarmee u de meest voorkomende klussen in één keer in de rolsteiger kunt zetten. Deze steiger aanhangwagen is voorzien van een eigen kentekenplaat en is uw B rijbewijs voldoende.

  De steiger kunt u eenvoudig vastzetten door middel van spanbanden, die u kunt bevestigen aan de rail met haakogen aan de buitenzijde van de aanhangwagen. De grote voordelen van het huren van een deze steiger aanhangwagen is dat de aanhanger eigen remmen heeft en een goede wegligging, waardoor het trekkende voertuig ontlast wordt. De combinatie komt op deze manier sneller tot stilstand en slingert minder snel.

  De onderdelen van deze steiger zijn:

  • 8 Wielen 200 mm Nylon
  • 10 opbouwframes
  • 2 Leuningframes
  • 14 horizontaal schoren
  • 20 diagonaal schoren
  • 4 Safety spiders
  • 2 Fiberdek 2,45 m (zonder luik)
  • 4 Platformen 2.45 (met luik)
  • 4 Stabilisatoren
  • 1 Kantplanken set
  • 20 borgpennen
  • 4 Steigerrozetten (afscherming)
  • 1 x uitwijkconsole (optie) voor b.v. het werken aan een dakkapel

  Aanvullende informatie:

  • Robuuste gegalvaniseerde steigeraanhanger RDW/TÜV type goedkeuring
  • Geleverd met 7 polige stekker adapter.
  • Géén E rijbewijs nodig
  • Voldoet ruim aan norm (N)EN 1004 EN (N)EN 1298
  • Geleverd met keuringscertificaten
  • Alle onderdelen liggen vast en overzichtelijk op de aanhanger
  • Zeer compact systeem, in een oogopslag kunt u zien of het hele steiger compleet is
  • Geen beschadigingen meer aan uw rolsteiger tijdens vervoer
  • Tijdbesparend omdat de aanhanger niet op- en afgeladen hoeft te worden
  • Reserveer de aanhangwagen tijdig in afstemming met uw werkzaamheden.
  • De prijzen van de aanhangwagen zijn exclusief btw 21%. Op factuurbasis is ook mogelijk!
  • De borg bedraagt € 50,00 euro welke wordt verrekend met de huurperiode van de aanhangwagen.
  • U dient de aanhangwagen tijdig binnen de openingstijden van de verhuurlocatie terug te brengen of u heeft hiervoor passende afspraken gemaakt met de verhuurder.
  • Neem een geldig identiteitsbewijs of rijbewijs mee als u een van onze aanhangwagen wilt huren.
  • De verhuurder is gevrijwaard van eventuele boetes door toedoen van de huurder. De boetes worden op naam van de huurder verhaald.
  • Is er iets defect?, meldt dit voor aanvang of na het huren van de aanhangwagen!
 7. Bagage aanhangwagen

  Reacties uitgeschakeld voor Bagage aanhangwagen

  De bagagewagen / gereedschapswagen (afmeting 201x101x48)  is een kleine aanhangwagen met toch een riante afgesloten laadruimte, die speciaal is gebouwd voor het vervoer van kostbare of kwetsbare goederen bijvoorbeeld de kampeerspullen en tent tijdens de vakantie. Uiteraard beperkt het gebruik van een bagagewagen zich niet alleen tot de vakantieperiode. Sportvissers gebruiken de bagagewagen bijvoorbeeld vaak voor het vervoer van hun visgerei, schilders voor hun potten verf en kwasten, en zo zijn er talloze voorbeelden te bedenken. De bagagewagen / gereedschapswagen is dus ook interessant voor de professionele gebruiker die een handige afgesloten aanhangwagen zoekt voor het vervoer van zijn gereedschap of bagage.

  Aansluitend dient u de aanhangwagen te voorzien van een wettelijk geldige witte kentekenplaat die overeenkomt met de officiële gegevens van het trekkende voertuig. Deze kentekenplaat is gemakkelijk te bevestigen. Voor het huren van deze aanhangwagen is uw B rijbewijs voldoende.