Aanhanger nodig? Bel direct!

0513 63 33 65

  • De goedkoopste in de regio
  • Te huur vanaf 1 uur
  • Ruime keuze in aanhangers
  • Deskundig advies en uitleg

Nieuwe aanhangers bij Hoekstra Verhuur

Sinds kort hebben wij twee nieuwe aanhangers die u bij ons tegen een voordelig tarief kunt huren, namelijk de bagagewagen en de steigeraanhanger (incl. steiger).

Bagagewagen

De bagagewagen / gereedschapswagen (afmeting 201x101x48)  is een kleine aanhangwagen met toch een riante afgesloten laadruimte, die speciaal is gebouwd voor het vervoer van kostbare of kwetsbare goederen bijvoorbeeld de kampeerspullen en tent tijdens de vakantie. Uiteraard beperkt het gebruik van een bagagewagen zich niet alleen tot de vakantieperiode. Sportvissers gebruiken de bagagewagen bijvoorbeeld vaak voor het vervoer van hun visgerei, schilders voor hun potten verf en kwasten, en zo zijn er talloze voorbeelden te bedenken. De bagagewagen / gereedschapswagen is dus ook interessant voor de professionele gebruiker die een handige afgesloten aanhangwagen zoekt voor het vervoer van zijn gereedschap of bagage. 

Steiger aanhangwagen

Heeft u behoefte aan een rolsteiger en wilt u deze op een veilige en gemakkelijke manier vervoeren? Dan is deze combinatie steiger + aanhangwagen ideaal voor elke klus! Door de overzichtelijke manier waarop deze rol steiger van (max.10 meter hoog) op de aanhanger past, kunt u de onderdelen snel en moeiteloos laden en lossen. De vele aluminium onderdelen dragen er toe bij dat deze steiger makkelijk te hanteren is. Kortom: een kant-en-klare oplossing waarmee u de meest voorkomende klussen in één keer in de rolsteiger kunt zetten. Deze steiger aanhangwagen is voorzien van een eigen kentekenplaat en is uw B rijbewijs voldoende.

De steiger kunt u eenvoudig vastzetten door middel van spanbanden, die u kunt bevestigen aan de rail met haakogen aan de buitenzijde van de aanhangwagen. De grote voordelen van het huren van een deze steiger aanhangwagen is dat de aanhanger eigen remmen heeft en een goede wegligging, waardoor het trekkende voertuig ontlast wordt. De combinatie komt op deze manier sneller tot stilstand en slingert minder snel.

Interesse in het huren van één van beide aanhangwagens? Neem dan geheel vrijblijven contact met ons op!